creativiemindworks

Організація весілля

Відмова від відповідальності для creativiemindworks

Якщо вам потрібна додаткова інформація або у вас є які-небудь питання про відмову від відповідальності на нашому сайті, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас по електронній пошті за адресою info@essenvista.com. наша відмова від відповідальності була створена за допомогою безкоштовного генератора відмов.

Відмова від відповідальності для creativiemindworks.com
Вся інформація на цьому веб-сайті – https://essenvista.com -публікується сумлінно і виключно з метою загального ознайомлення. creativiemindworks.com не дає жодних гарантій щодо повноти, надійності та точності цієї інформації. Будь-які дії, які ви вживаєте щодо інформації, яку ви знаходите на цьому веб-сайті (creativiemindworks.com), ви робите виключно на свій страх і ризик. creativiemindworks.com ми не несемо відповідальності за будь-які збитки та/або шкоду, заподіяну у зв’язку з використанням нашого веб-сайту.

З нашого веб-сайту ви можете відвідувати інші веб-сайти, переходячи за гіперпосиланнями на такі зовнішні сайти. Хоча ми прагнемо надавати лише якісні посилання на корисні та етичні веб-сайти, ми не контролюємо вміст та характер цих сайтів. Ці посилання на інші веб-сайти не передбачають рекомендацій щодо всього вмісту, розміщеного на цих сайтах. Власники сайтів та вміст можуть змінюватися без попереднього повідомлення, і це може статися до того, як ми отримаємо можливість видалити посилання, яке, можливо, стало “поганим”.

Будь ласка, також майте на увазі, що, коли ви залишаєте наш веб-сайт, на інших сайтах можуть діяти інші політики конфіденційності та умови, які знаходяться поза нашим контролем. Будь ласка, обов’язково ознайомтеся з Політикою конфіденційності цих сайтів, а також з їх “умовами надання послуг”, перш ніж займатися будь-яким бізнесом або завантажувати будь-яку інформацію.

Згода
Використовуючи наш веб-сайт, Ви цим погоджуєтеся з нашим відмовою від відповідальності і погоджуєтеся з його Умовами.

Оновлення
Якщо ми оновимо, доповнимо або внесемо будь-які зміни в цей документ, ці зміни будуть розміщені тут на видному місці.